Hvem er vi?

Vi er en gruppe med masser af diversitet, hvilket giver os muligheden for at arbejde med din kommunikation på mange forskellige niveauer. Du kan på denne side finde en kort præsentation af virksomhedens personer, og du er meget velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer.

Lars Hall Friis Farsøe
Lars har i perioden 2006-2012 fungeret som politisk kommunikationsrådgiver på Christiansborg, men han har også erfaring med at rådgive private virksomheder gennem ansættelse som kommunkationsrådgiver hos et veletableret kommunikationsbureau. Derudover har Lars konkret beskæftiget sig med pressehåndtering og research fra en tidligere ansættelse i Ældre Sagens kommunikationsafdeling – ydermere har Lars på både professionel og frivillig basis tilrettelagt og medvirket i adskillige valgkampagner. I øjeblikket er Lars også tilknyttet Plastindustrien som kommunikationskonsulent, hvor han arbejder med PR, interessevaretagelse og kommunikation via sociale medier. Endvidere er Lars også fast konsulent i forhold til iværksættervirksomheden Byhall.com. Lars har en samfundsfaglig og kommunikationsteoretisk bachelor fra CBS, og er pt. ved at færdiggøre kandidatuddannelsen Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS. Kan kontaktes på lars@kommark.dk.

Jeppe Madsen
Jeppe har siden 2005 været en aktiv del af ungdomspolitik. Han har i flere år arbejdet med webkommunikation, hvor han blandt andet været en nøgleperson i udviklingen af digitale løsninger for en af Danmarks største ungdomspolitiske organisationer. Jeppe har heriblandt fx erfaring med at opsætte hjemmesider og Facebook-applikationer. Jeppe er derudover velbevandret i relevante kreative værktøjer, og er en dygtig grafisk designer. Kan kontaktes på jeppe@kommark.dk.

Titte Kuhlmann
Titte har siden 2009 udviklet og produceret kampagner i foreningssammenhæng. Fra 2010 til 2011 stod hun i spidsen for al kampagneaktivitet hos en af Danmarks største ungdomspolitiske organisationer – heriblandt for organisationens landsdækkende folketingsvalgskampagne i 2011. Titte har derigennem erfaring med konceptudvikling, grafik- og tekstproduktion. Titte har en Tofags-bachelor i Kommunikation og Film- & Medievidenskab fra Roskilde Universitet. Titte arbejder til daglig som Social Media Planner i en verdensomspændende mediekoncern. Kan kontaktes på titte@kommark.dk.

Kelvin Ellenton Jensen
Kelvin har i flere år været aktiv i foreningslivet på både ungdomspolitisk regi og i en organisation, der arbejder med pårørende til psykisk syge. Han har blandt andet beskæftiget sig med planlægning af flere valgkampe og arbejdet med udformningen af konkrete pressesager. Kelvin har ligeledes erfaring med markedsføring og kommunikation for en af Danmarks største aftenskoler, og Kelvin arbejder på nuværende tidspunkt i en større dansk energivirksomhed som kommunikationsmedarbejder. Udover politisk pressearbejde har han erfaring med fundraising til, planlægning og afholdelse af større kurser målrettet mod unge. Kan kontaktes på kelvin@kommark.dk.